PDF Naar Word

Welkom bij onze gratis PDF naar Word converter! U heeft hier net de perfecte plek gevonden om documenten om te zetten, en we zijn er zeker van dat u verrast zult zijn door de nauwkeurigheid van de resultaten en hoe artikelen, formulieren of CV's hun oorspronkelijke opmaak en structuur behouden. Hoe kan ik een PDF omzetten naar .docx? Door de standaardinstelling levert onze service .docx-bestanden als uitvoer omdat we geloven dat het een universeel formaat is voor bewerkbare documenten. U hoeft alleen maar uw gegevens in te dienen en onze tool zal automatisch beginnen met het omzetten naar .docx. Hoe gaat deze tool om met afbeeldingen, vergelijkingen en tabellen in PDF's? Onze web-based converter haalt afbeeldingen, tabellen en zelfs wiskundige formules en vergelijkingen uit uw originele bestand en voegt deze toe aan het Word-document zonder enig detail te wijzigen. Daarom presteert het uitzonderlijk goed op wetenschappelijke artikelen en plaatst het afbeeldingen en tabellen dicht bij hun oorspronkelijke positie in de uitvoer van het Word-document.

Werkt uw dienst ook voor gescande documenten? Ja, onze service is ook in staat om gescande PDF's te verwerken. Bovendien detecteert het de beelden in uw invoerbestand. Het resulterende .docx-bestand bevat zowel de tekst als de afbeeldingen uit het origineel. De inhoud van uw document blijft hetzelfde. Het enige dat verandert is het formaat. Is er een limiet aan het paginanummer van mijn document? Nee, momenteel hanteren wij geen limiet op de bestandsgrootte of het aantal pagina's van de door u aangeleverde PDF. Merk op dat de conversie van grote PDF's aanzienlijk meer tijd in beslag neemt. Kan ik hier ook een PDF naar DOC converteren? Ja, we bieden hier ook conversies aan tussen PDF en DOC. Als u een .doc-bestand als uitvoer wilt ontvangen, selecteert u deze optie in de navigatiebalk rechtsboven op de pagina. Zijn mijn uploads opgeslagen op uw servers? We zetten uw bestanden veilig om zonder de privacy van de gegevens daarin in gevaar te brengen. Uw privacy is belangrijk voor ons en daarom hebben we besloten om al uw gegevens binnen 30 minuten na het uploaden permanent van onze servers te verwijderen. Uw identiteit blijft ook privé omdat we u niet om privégegevens vragen. Wordt uw app ondersteund op alle besturingssystemen? Ja. Onze app werkt op alle pc's, ongeacht of het besturingssysteem Mac, Windows of Linux is, en is compatibel met alle grote webbrowsers. Het ondersteunt ook alle moderne mobiele apparaten. Omdat alles in de cloud gebeurt, kunt u achterover leunen en ontspannen.

Oorspronkelijk was het bij PDF bestanden een eis, dat deze na het opslaan niet meer bewerkt of gewijzigd konden worden. Zo kon de maker er zeker van zijn dat er bij de weergave geen afbeeldingen of teksten verloren gingen en niemand meer wijzigingen of correcties kon aanbrengen. De eis is gebleven, al zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden om je PDF bestanden aan te passen. Acrobat Pro DC biedt de mogelijkheid met een groot aantal verschillende functies om de inhoud van je PDF bestanden te verwerken. Wanneer je in dit programma op PDF bewerken klikt, verschijnt er een groot aantal bewerkingsopties. Als je in deze modus op een stuk tekst of een afbeelding kiest, krijg je automatisch de tools om het desbetreffende stuk aan te kunnen passen. Wanneer je de tekst in een PDF bestand wenst te wijzigen kun je dit doen door het lettertype, de uitlijning, de regellengte en de regelafstand aanpassen.

Ook kun je verschillende opsommingstekens invoegen. Bovendien kun je kop- en voetregels toevoegen en bijvoorbeeld een watermerk. De stand en de grootte van de tekstkaders kunnen ook gewijzigd worden en kun je bovendien een nieuw tekstkader toevoegen door in de bovenste menubalk Tekst toevoegen te selecteren. Omdat PDF bestanden per pagina opgebouwd zijn, is het niet mogelijk om tekstkaders over meerdere pagina’s met elkaar te verbinden. Afbeeldingen in PDF bestanden zijn zeer eenvoudig in grootte aan te passen. Je kan hiervoor PDF bewerken klikken en vervolgens de desbetreffende afbeelding te selecteren waarop je hem kleiner of groter kunt slepen. Dit werkt exact hetzelfde als het aanpassen van de grootte van een tekstkader. Bij het aanpassen van afbeeldingen is het aan te raden erop te letten dat de resolutie niet verandert, gezien dit de kwaliteit van de afbeelding kan benadelen. Wanneer je een desbetreffende afbeelding op een andere pagina van het PDF bestand zou hebben, kun je deze niet gewoonweg verplaatsen. Echter kan deze wel uitgesneden of gekopieerd worden en op een andere pagina weer worden ingevoegd.

Ook kun je afbeeldingen eenvoudig spiegelen, bijsnijden en draaien met de daarvoor bestemde gereedschappen die eenvoudig toegankelijk zijn in Acrobat. Wanneer je een afbeelding wilt vervangen dan kun je in voor een oud afbeeldingenkader eenvoudig een nieuwe afbeelding selecteren die zich aanpast aan het formaat van de vorige afbeelding. Wanneer je een afbeelding uit een PDF bestand wilt corrigeren, kun je deze bijwerken met een externe editor. Dit kun je doen door in het menu Bewerken met… De specifieke afbeelding wordt dan in de gekozen software geopend met een tijdelijke naam. Nadat je de correcties en bewerkingen hebt uitgevoerd kun je deze opslaan en sluiten. In Acrobat wordt deze dan automatisch bijgewerkt in het PDF bestand. De bewerkingsmogelijkheden van Acrobat zijn vrij uitgebreid, maar biedt minder mogelijkheden dan verschillende lay-outprogramma’s. Wanneer je besluit om een nieuwe vormgeving in een lay-outprogramma aan te maken maar wel de afbeeldingen en teksten uit een PDF bestand wilt halen, kun je dit eenvoudig doen door de onderdelen te kopiëren en toe te voegen.

Comments are closed.